Vuosijuhla Lyseossa 3.11. klo 19

Kiitos kaikille juhlaan osallistuneille! Erityisesti Viola Uotilalle ja Lahden Konservatoriolle hienosta kantele-esityksestä, Jussi Eerikäiselle loistavasta kotiseutupuheesta ja Lyseon väelle tyylikkäistä puitteista.
Lisäksi isot onnittelut Lahti-leivos-palkituille sekä Vuoden lahtelaiselle Seppo Toivoselle. Juhla huipentui Lahti-kakun maisteluun, ja kyllä se juhlaväelle maistuikin.
Lisää juhlatunnelmista vuoden viimeisessä Hollolan Lahti -lehdessä.

Vuoden lahtelainen: ESS.fi
[päiv. 4.11.]

Maanantaina 3.11.2014 Lahti-Seura järjestää klo 19 alkaen Lahden Lyseossa kaikille avoimen vuosijuhlan. Kaupunki täytti 1. päivä marraskuuta 109 vuotta.

Ohjelma:

Lahti-Seuran puheenjohtajan Sauli Hirvosen avaussanat.

Esiintyy Viola Uotila esittäen kaksi kappaletta konserttikanteleella. Ensimmäisenä
Erkki Salmenhaaran Leggendan ja juhlan loppupuolella Jean Sibeliuksen Impromptu V:n.
Uotila opiskelee Lahden Konservatoriossa.

Tilaisuudessa pitää juhlapuheen Lahden Messujen toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen. Lahden Messut täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Puheen jälkeen Lahti-leivoksen tekijöiden palkitseminen.

Perinteisesti vuoden lahtelaisen julkistaminen ja kukitus. Tunnustus on jaettu vuodesta 1981.

Kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Paikkana Lahden Lyseon juhlasali 2 krs., Lahdenkatu 6.

Huomioitavaa: Lyseon ovet ovat iltaisin lukossa ja ovet avataan hieman ennen juhlaa.

3 × = yhdeksän