Valokuvat ja kartat

Lahti-Seuran oma kuva-arkisto on osana Lahden kaupunginmuseon kuva-arkiston kokoelmaa. Kuvatiedustelut suoraan arkistosta.
Seuralla on käytössään joitakin yhteisöjen ja yksityishenkilöiden valokuvia, joihin on saatu lupa julkaista niitä mm. Hollolan Lahti -lehdessä.

Seuran kokoelman kuvia on myös haettavissa finna.fi-palvelusta.

Lisäksi Lahteen sijoittuvia valokuvia löytyy Albumit auki -sivuston kautta.

Lahden Kaupunkiympäristön arkiston karttoja on käytetty mm. Lahden seutu kartoin -karttakirjassa sekä järjestetty karttanäyttelyitä.

lahtikartalla.fi. esittelee Lahden historiaa karttojen, kuvien, videoiden ja tekstin muodossa. Sivun runkona toimii vanhat kartat, joita on jokaiselta vuosikymmeneltä alkaen 1870-luvulta. Vanhoja karttoja voi vertailla nykyhetkeen Google Mapsin avulla. Sivuston kartat ovat Lahden kaupunkiympäristö arkistosta. Sivusto on edelleen työn alla…