Ehdota vuoden nuorta lahtelaista 2012

Lahti-seura yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa jakaa jälleen Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen. Lisätietoja täällä, joiden kautta voi jättää myös oman ehdotuksensa. Ehdotuksia perusteluineen voi lähettäää viikon 23 alkuun asti. Tunnustuksen julkistamisaika- ja paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan elokuvateatteri Kino Iiriksen leffalippuja.

Tunnustus jaettiin vuonna 2010 ensimmäisen kerran ja se on tarkoitus myöntää vuosittain henkilölle tai ryhmälle, joka tuoreella, ennakkoluulottomalla ja yritteliäällä otteella on esimerkkinä ja eduksi Lahdelle.

Vuonna 2010 raati valitsi mielenkiintoisesta ja monipuolisesta ehdokasjoukosta Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen saajaksi a capella-yhtye Enchantin. Tunnustus jaettiin Lahden stadionilla kesäkuussa ennen FC Lahti-JJK-ottelun alkua.
Vuonna 2011 valittiin meloja Pauliina Polet, jolle tunnustus jaettiin Salpausselän koulun urheilupäivänä satojen oppilaiden läsnäolessa koulun auditoriossa 31.8.2011.

Tunnustusten saajille lahjoitettiin yhteistyöyritysten myöntämä stipendi. Raatiin kuuluivat Lahti-seuran, Osuuskauppa Hämeenmaan ja Päijät-Hämeen Osuuspankin edustajat.

Yksi vastaus artikkeliin Ehdota vuoden nuorta lahtelaista 2012

1. Ria-Noore Haimo sanoo:

Ehdotan saajaksi Lahden Kulttuurikeskuksen Nuorisoteatteria, joka on tänäkin vuonna tarttunut ajankohtaiseen ja haastavaan aiheeseen näytelmällään Toinen Vasemmalta, joka käsitteli koulukiusaamista. Nuorisoteatteri on myös ollut kunniakkaat 50v. pystyssä ja toiminnallaan edistää nuorten hyvinvointia, jolloin he voivat teatterin keinoin käsitellä vaikeitakin tunteita ja ajankohtaisia vaiheita. Juhlavuoden kunniaksi ja hienoista saavutuksistaan ja tavoitetteistaan tälläinen toiminta nuorille on mainitsemisen ja jatkamisen arvoista toimintaa.