Kevätretki Hämeenkoskelle Putulan kyläkirjastoon

Kiitos kaikille osallistujille!
Lehden taittaja Sauli Hirvonen pahoittelee että Hollolan Lahti -lehti ilmestyi retken ajankohtaan liittyen turhan myöhään.
[päivitetty 27.5.2012]

Lahti-Seura ja Lahden yhteiskoulun senioriyhdistys järjestävät yhdessä jäsenille kevätretken lauantaina 26. toukokuuta 2012.

Lähtö yhteiskoulun pihalta klo 13.30. Tutustuminen kuuluisaan Putulan kyläkirjastoon, jonka yhteydessä on myös antikvariaatti. Retken hinta on vain 10 euroa. Tasaraha mukaan.

Paikalla on mahdollisesti myös runoilija Sirkka Selja.

Paluu Lahteen rantatietä pitkin. Hollolan kirkolla on mahdollisuus omakustanteiseen kahvihetkeen. Ottakaa ystävät mukaan.

Ilmoittautuminen ma 21. toukokuuta mennessä osoitteella aune.kirjola@lahdentilikeskus.fi tai Onerva Vartiainen puh. (03) 734 0855.

Tervetuloa!

9 + = kuusitoista