Sihteeri-sähköposti

Hiljattain selvisi, että Lahti-Seuran sihteerin sähköpostisoite sihteeri[at]lahtiseura.fi ei vastaanota postia normaalisti. Seuran käyttämä sähköpostijärjestelmä uusiutui aiemmin tänä vuonna, joten tekniset ongelmat voivat johtua vaihtoon liittyvistä tekijöistä.
Sihteerin osoitteeseen ohjautuvat myös jäseneksiliittymislomakkeen tiedot.

Jos olette lähettäneet postia sihteerin sähköpostiosoitteeseen tai liittymislomakkeella, viesti kannattaa lähettää uudelleen puheenjohtaja[at]lahtiseura.fi -osoitteeseen.

Sihteerille tarkoitetut sähköpostit kannattaa lähettää korvaavaan puheenjohtaja-osoitteeseen siihen asti, kunnes sihteerin sähköposti saadaan jälleen toimimaan normaalisti. Kiitos.

× 4 = kaksikymmentä neljä