Syyskokouksen ja vuosijuhlan satoa

Kiitos kaikille syyskokoukseen ja vuosijuhlaan osallistuneille; seuran jäsenille jotka jakoivat mietteitä seuran toiminnasta ja kehittämisestä; Muotohuoltamon projektipäällikölle Päivi Ronkainen-Forsiukselle; juhlapuhuja Risto Halmeelle sekä Vuoden Lahtelaiselle Eila Saariselle.

Tilaisuudessa palkittiin viirillä Kari Knuuttila pitkästä ja ansiokkaasta työstä seuran hyväksi. Lämpimät kiitokset myös Tauno Salolle joka toi terveisiä seuran pitkäaikaiselta puheenjohtajalta Unto Tupalalta.

Hallitus vuonna 2012

Uusina hallitukseen valittiin Irma Willman ja Heikki Kolunen. Puheenjohtajana jatkaa Sauli Hirvonen, muut hallituksen jäsenet ovat Onerva Vartiainen, Marianne Valola, Paula Sällinen, Martti K. Lehto, Timo Peippo ja Esa Yrjölä.

Toiminnantarkastajat vuonna 2012 ovat Risto Lassila ja Seppo Toivonen ja varatoiminnantarkastajat Pekka Kotiaho ja Seppo Nieminen.

Asiasta lisää tulevassa Hollolan Lahti -lehdessä nro 4/2011.

× 4 = kaksikymmentä neljä