Seuran uudet nettisivut auki

Sivujen visuaalista ilmettä ja sen rakennetta uudistettiin kevään aikana ja sivut avattiin kesäkuussa.  Sivujen muutettiin paremmin palvelemaan jäsenistöä ja seuran toiminnasta kiinnostuneita. Sivuille rakennettin sähköiset lomakkeet helpottamaan yhteydenottoa ja asiointia. Sisältöä vielä täydennetään.
Sivut on toteuttanut Sangre Helsinki, toki lahtelaisen tekemänä.

Osoite edelleen www.lahtiseura.fi ja palautetta sivuista voi antaa lomakkeella tai osoitteeseen puheenjohtaja(at)lahtiseura.fi.

Sivuilla on ilmennyt selainkohtaisia teknisiä ongelmia, joita korjattu. Jos niitä kuitenkin ilmenee, asiasta voi lähettää palautetta ylläolevaan sähköpostiin.

Lisäksi seuran sähköpostiosoitteet olivat uusien sivujen avaamiseen jälkeen pois käytöstä, mutta toimivat jälleen.

6 − = viisi