Seuran ohjelma Lahti Block Partyssa

Lahti-Seura osallistuu lauantaina 16.8. Rautatienkadun  kävelykatualueella järjestettävään Lahti Block Party -kaupunkitapahtumaan kahdella omalla oheistapahtumalla.

Jo viidennen kerran jaettava Vuoden nuori lahtelainen 2014 -tunnustus julkistetaan tapahtumalavalla n. klo 17.30-17.45. Tunnustuksen saajalle ojennetaan yhteistyöyritysten lahjoittama stipendi sekä kunniakirja.

Päijät-Hämeen Elokuvakeskus (Kino Iiris) ja Lahti-Seura järjestävät yhteistyössä Oskarin Pihan kanssa Lahti-filminäytöksen. Idyllisen galleria-kahvilan piharakennuksessa esitetään neljä näytöstä tunnin välein alkaen klo 16. Vapaa pääsy.
Näytös on koostettu Kino Iiriksen Lahti-filmi -iltamissa esitetyistä filmeistä.
Paikalla myös perinneprojektin edustajia, joilta voi tiedustella  hankkeeseen liittyvistä asioista.

Ohjelmisto, yhteiskesto 47 min

Perinneprojekti -esittely  0:38
Salpausselän kisat 1926  11:00 (m/v, mykkä)
Salpausselän kisat 1935  12:00 (m/v, mykkä)
Yhtä ja toista yleislakon päiviltä 1.-19.3.-56  04:19 (Kai R. Lehtonen 1956, m/v, mykkä)
Leipäpuu – Askossa on ammattimiehiä  09:24 (Arvo Korkkinen 1965, tuotanto Aatos Suomilammi 2013, väri)
PR esittää: Katoavaa Lahtea  10:00 (Pentti Ruohoniemi 1958, väri, mykkä)

Oskarin Piha (piharakennus), Hämeenkatu 17 Lahti.
Vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja Lahti Block Party -kaupunkitapahtumasta.

OskarinPiha_A3

kuusi × = 6