Seuran tiedote 1/2011

Uusi hallitus valittiin seuran syyskokouksessa  joulukuussa 2010. Puheenjohtajaksi valittiin Sauli Hirvonen, uusina Onerva Vartiainen ja Esa Yrjölä, vanhoina jatkaa Martti K. Lehto (valittiin varapuheenjohtajaksi), Kari Knuuttila, Marianne Valola ja Timo Peippo. Lisäksi hallitusta täydennettiin syyskokouksen valtuuttamana vuoden ensimmäisessä kokouksessa Paula Sällisellä, joka on myös uusi rahastonhoitaja. Sihteerinä jatkaa Susanna Vanhatalo.

Jäsenmaksu nousee 20 euroon vuonna 2011. Tätä hallitus perustelee normaalilla kustannustason nousulla.

Vuoden ensimmäinen Hollolan Lahti –lehti ilmestyy maaliskuun alussa, ennen kevätkokousta. Päätoimittajana ja taittajana jatkaa Sauli Hirvonen, jonka vastuulle lehti viime vuonna siirtyi. Lehti ilmestyy vuosittain neljästi.

Kevätkokous pidetään 24.3. klo 18. Paikka on vielä avoin.

Seuralla on alkuvuonna ollut työn alla nettisivujen kehittäminen. Siihen kuuluu sivujen ulkoasun sekä päivitysjärjestelmän uusiminen. Uusien sivujen myötä palautteen antamista helpotetaan sähköisellä lomakkeella sekä tiedottamista pyritään kehittämään luomalla seuran oma sähköpostilista. Tämä keskeneräinen projekti pyritään viemään päätökseen päivityksen myötä. Tällä hetkellä sivuilla päivityskatkos.

Viime vuonna aloitettu Vuoden Nuori Lahtelainen -tunnuksen jako jatkuu myös tänä vuonna. Vuonna 2010 tunnustus jaettiin lauluyhteyelle Enchantille. Kuka/ketkä tänä vuonna? Ehdotuksia voi lähettää Timo Peipolle.

Vuoden 2011 vuosikokoukset

Kevätkokous järjestetään maaliskuun torstaina 24.3.2011.

Syyskokous järjestetään tiistaina 1.11.2011 ennen vuosijuhlaa.

Molempien kokouksien jälkeen pyritään järjestämään jokin mielenkiintoinen esitelmä.

5 + yhdeksän =