Lahti-Seura mukaan Mestarit ja Kisällit -hankkeeseen

Vuoden 2020 alusta Lahti-Seura liittyi osaksi Suomen Kotiseutuliiton Mestarit ja Kisällit -hanketta. Lahti-Seuran hallitus valmistelee Mestarit ja Kisällit -nimen alla toteutettavan hankkeen ja sen etenemisestä tiedottaa siihen nimetty työryhmä kevään aikana.

Lasten ja nuorten asiat ovat olleet Lahti-Seurassa viime vuosina voimakkaasti esillä. Seura on jakanut Nuori lahtelainen -tunnuksen vuodesta 2010 alkaen ja vuonna 2019 seura toteutti yhdessä lasten kanssa Lasten Lahti -hankkeen, joka jatkuu keväälle 2020 asti.

> Mestarit ja Kisällit
Kotiseutu- ja kyläyhdistysten, kulttuuriperintökohteiden ja kuntien järjestämässä ryhmätoiminnassa tutustutaan omiin kotikulmiin uusin silmin. Hanke tukee ylisukupolvista toimintaa ja se yhdistää lapset, nuoret ja eläkeikäiset luomaan uudenlaista kotiseututoimintaa kulttuurin äärellä.