Lahti-filmi -iltama osa 3 keskiviikkona 2.4.

Lahti-filmi -iltama III

Keskiviikko 2.4. klo 19.30 (ovat auki klo 19)
Elokuvateatteri Kino Iiris, Saimaankatu 12 Lahti
Vapaa pääsy, tervetuloa!

Keskiviikkona 2.4.2014 järjestetään kolmas Lahti-filmi -iltama. Näytös valottaa paikallishistoriaa eri vuosikymmeniltä koottujen lyhytfilmien avulla sekä dokumenteissä esiintyvien henkilöiden ja tapahtumien kautta. Ohjelmiston sisältö pyritään muodostamaan mahdollisimman laajaksi, yhteisenä nimittäjänä lahtelaisuus.
Sarjan kokonaiskesto on 51 minuuttia ja näytöksen jälkeen on mahdollista keskustella filmeistä, paikalla mm. historian harrastaja Unto Rönkkönen.
Näytös on osana Kinos elokuvafestivaaleja.
Teatterin aulasta voi ennen näytöstä ostaa seuran postikortin.

Ohjelmisto:

*Sulo ja Valentin Kesto 19:45, valmistusvuosi 2013
*Kaitafilmejä Lahdesta 1960-luvulta Kesto 10:00, valmistusvuosi 2013
*Filmiseppo esittää: Lahtelaisia rakentajia Kesto 11:02, valmistusvuosi 1960
*PR esittää: Katoavaa kaupunkia Kesto 10:00, valmistusvuosi 1958
*Ennen näytöksen alkua klo 19-19.30 esitetään höyryveturimatka Mukkulasta Salpausselälle

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Lahti-seura ry:n ja Lahden Videokuvaajat ry:n kanssa.
Näytös osana kotiseutufilmikeräyshanketta, projektin esittelyvideo.

neljä + = 12