« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahti-filmi -iltama osa 3

2.4.2014 @ 19:30 - 21:00

Lahti-filmi -iltama III

Keskiviikko 2.4. klo 19.30 (ovet auki klo 19)
Elokuvateatteri Kino Iiris, Saimaankatu 12 Lahti
Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ohjelmisto:

Sulo ja Valentin
Kesto 19:45, valmistusvuosi 2013 / Tekijä: Riitta Jalonen
Dokumentti lahtelaisen sotaveteraanin Sulo Antikaisen paluusta Karjalaan entiseen kotitaloonsa. Tarina kertoo ystävyydestä yli rajojen. Taustalla soivat entisen lahtelaisen Raita Karpon koskettavat kappaleet.

Kaitafilmejä Lahdesta 1960-luvulta
Kesto 10:00, valmistusvuosi 2013 / Tekijä: Aatos Suomilammi, kuvaus: Ossi Salminen
Värifilmejä Jukka Ingelinin arkistosta 1960-luvulta.

Filmiseppo esittää: Lahtelaisia rakentajia
Kesto 11:02, valmistusvuosi 1960 / Tekijä: Filmiseppo, kuvaus: Mauri Laaksonen, selostus: Hugo Ahlberg, esitysoikeudet Aimo Koskelainen
Filmillä esitellään Lahden kaupungin rakentamista. Mustavalkoinen.

PR esittää: Katoavaa kaupunkia
Kesto 10:00, valmistusvuosi 1958 / Tekijä: Pentti Ruohoniemi, esitysoikeudet Unto Rönkkönen.
Historiallinen värifilmi Lahdesta 1950-luvun lopulta. Ei ääntä.

Ennen näytöksen alkua klo 19-19.30 esitetään höyryveturimatka Mukkulasta Salpausselälle, joka on kuvattu Lahdessa 4.5.2013 Mukkulan teollisuusradalla. Kamera asennettiin kuljettajasta katsottuna veturin vasemmanpuoleisen lyhdyn päälle. Matka kesti noin puoli tuntia, joten videota on nopeutettu tässä versiossa. Täysipituinen ladataan myöhemmin internettiin.
Kesto 8:19, valmistusvuosi 2014 / Tekijät: Sauli Hirvonen, Markus Lehtinen ja Höyryveturimatkat1009 Oy.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
2.4.2014
Aika:
Tapahtumaluokka:

Elokuvateatteri Kino Iiris
Saimaankatu 12
Lahti,

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahtiseura.fi - sivuston toiminnan.

On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.

Sulje/Close