Kotiseutuseminaari: Uuden Lahden visio

Kotiseutuseminaari Uuden Lahden visio järjestetään keskiviikkona 18.5. klo 18-20. Paikkana elokuvateatteri Kino Iiris, Saimaankatu 12 Lahti.

Tilaisuudessa keskustellaan uuden Lahden mahdollisuuksista ja haasteista. Mukana on kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta sekä muita kaupungin organisaatioiden edustajia.

Panelistit:
Kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta
Kaupunginarkkitehti Anne Karvinen-Jussilainen
Kaupunkehitysjohtaja Olli Alho
Sivistystoimi Tiina Granqvist
Aluejohtokunta Rauno Grönroos
Nuorisovaltuuston pj Merike Mauring

Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Heikki Hakala.

Kaikille avoin. Vapaa pääsy, tervetuloa.

Seminaarin järjestävät Lahti-Seura ry ja Nastola-seura ry.
Kotiseutuseminaari_ban

Ajatus seminaarista perustuu Matti Oijalan laatimaan uuden Lahden visioon, jonka hän esitteli Lahti-Seuran vuosijuhlassa 1.11.2015. Samassa yhteydessä seurat kutsuivat kaupunginjohtajan Jyrki Myllyvirran tulevaan kotiseutuseminaariin keskustelemaan siitä, mitkä ovat uuden Lahden kaupungin vahvuudet ja haasteet.
Seminaarin pohja-ajatus on, että tilaisuuden yleisluonne on positiivinen, keskustellaan kaupungin mahdollisuuksista, vahvuuksista, jokainen panelisti oman organisaation/tahon näkökulmasta. Toki terveelle kritiikille on myös sijaa, mutta ytimessä se, mitä on tehty hyvin sekä mitä ja miten tehdään jatkossa vieläkin paremmin.

Lahti-Seuran nettisivujen kautta on mahdollista lähettää kysymyksiä ennakkoon. Tietysti yleisö voi esittää niitä lisää paikan päällä.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


viisi × = 35

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>