Vuoden nuori lahtelainen 2010: Lauluyhtye Enchant

Raadilla oli haastava tehtävä valita mielenkiintoisesta ja monipuolisesta ehdokasjoukosta ensimmäinen Vuoden nuori lahtelainen. Lopulta Lahti-seuran, Osuuskauppa Hämeenmaan ja Päijät-Hämeen Osuuspankin edustajista muodostunut raati on päättänyt jakaa vuoden 2010 Nuori Lahtelainen -tunnustuksen a capella-yhtye ENCHANTille.

Enchant koostuu neljästä ulospäinsuuntautuneesta lahtelaisesta nuoresta miehestä, jotka ovat tuoreella, ennakkoluulottomalla ja innokkaan yrittelijäällä otteella ollut esimerkkinä ja eduksi Lahdelle. Intoa puhkuvat miehet itsekin toteavat: ”Pyrimme välittämään katsojille ja kuuntelijoille saman ilon, rentouden ja mukaansatempaaavan ilmapiirin, mitä laulaminen ja esiintyminen meille tuottaa”. Näihin sanoihin on helppo yhtyä. Tiirismaan koulun musiikkilukiossa kaveripohjalta syntynyt yhtye on hyvänä esimerkkinä, kun lahjakkaista yksilöistä koostuva ryhmä osaa asettua yhteisen tavoitteen taakse ja säilyttää yhdessä tekemisen ilon ja vielä jakaa sitä.

Raati toivoo Enchantin jäsenille antoisaa ja työntäyteistä tulevaisuutta.

Tunnustus jaettiin Lahden stadionilla 1.6.2010 ennen FC Lahti-JJK-ottelun alkua klo 18.30. Enchant palkittiin yhteistyöyritysten lahjoittamalla stipendillä.

Kategoria(t): Tunnustukset, Vuoden nuori lahtelainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa