Syyskokous ja vuosijuhla 1.11.

Lahti-seura ry:n syyskokous ja vuosijuhla järjestetään tänä vuonna Kannaksen lukion auditoriossa (3. krs), Kannaksenkatu 20.

Vuosijuhla 1.11.

Kaikille avoin vuosijuhla pidetään perjantaina marraskuun 1. päivä alkaen klo 19.
 Tilaisuuden ohjelma:
-Tervetulokahvit
-Avaussanat klo 19 – puheenjohtaja Sauli Hirvonen
-Kannaksen lukion esittely
-Kantele-esitys – Emma Vähätalo (1)
-Vuoden Lahtelaisen julkistaminen ja kukitus (2)
-Juhlapuhe – Marianne Valola, muotoilija (3)
-Hämäläisten laulu

(1) Emma Vähätalo (s. 1998) on vuonna 2004 aloittanut kanteleopintonsa Lahden Konservatoriolla Mirva Minkkisen johdolla. Nuoresta iästä huolimatta Vähätalo on menestynyt lukuisissa Suomen valtakunnallisissa kilpailuissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Hän on esiintynyt kamarimuusikkona ja solistina Suomen lisäksi Baltian maissa ja Yhdysvalloissa ja on tehnyt äänityksen YLE:lle. Vähätalo esiintyi solistina viime vuonna (2012) Lahden Nuorisosinfonian nuorten solistien konsertissa.

(2) Vuoden lahtelainen on valittu vuodesta 1981.
Tänä vuonna Vuoden lahtelaiselle luovutetaan kukkien ja kunniakirjan lisäksi nuoren lahtelaisen puusepän Tapio Kangasniemen valmistama ja Lahti-seuralla vuonna 2012 lahjoittama tamminen “Tuulipyörä” ojennettavaksi Vuoden lahtelaiselle. Teos kuvaa liikettä ja lahtelaista dynamiikkaa.

(3) Lahtelaistunut muotoilija/sekatyöläinen, viimeisimpänä työnäytteenä Lahen Raita -perinnekangas, jonka pohjalta on parhaillaan suunnitteilla Lahen mallisto.

Syyskokous 1.11.

Ennen juhlaa klo 18 alkaen seuran jäsenillä on mahdollista osallistua sääntömääräiseen syyskokoukseen. Tervetuloa yhdistyksen jäsenet antamaan palautetta ja esittämään toivomuksia toiminnasta hallitukselle. Hallitus toivoo runsasta osanottoa kokoukseen. Näin hallitus saa tietoa jäsenten toivomuksista yhdistyksen toimintaan.

Kokouksen esityslista.

Seuran säännöt voi lukea täältä.

Tervetuloa!

viisi − 2 =