Seuralta postikortti ja esite

Postikortti
LS_postikortti_A6
Lahti-seura julkaisi maaliskuussa varainhankinta- ja promootiotuotteeksi postikortin, koko A6.
Etupuolen ilmakuva nykyisen Ranta-Kartanon alueelta 1940-luvun lopulta (kuva Lahden kaupunginmuseon kuva-arkisto).
Korttia saatavilla museokaupasta (Hiihtomuseo) toukokuun lopulta lähtien.

Esite
LS_esite_A5
Lahti-seuran julkaisema 4-sivuinen esite, koko A5.
Ylemmässä kuvassa Lahtea Mustakallionmäeltä (kuva Sauli Hirvonen), alemmassa kuvassa ihmisvilinää Vesijärvenkadun ja Aleksanterinkadun risteyksessä (kuva Lahden kaupunginmuseon kuva-arkisto).
Esitettä saa mm. Lahden museoista, Pro Puu -galleriasta, elokuvateatteri Kino Iiriksestä sekä Trion Lahti-infosta.

8 − = neljä