Ehdota vuoden nuorta lahtelaista 2014

Lahti-seura yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa jakaa jälleen Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen. Oman ehdotuksen voi jättää Lahti-Seuran internetsivuilla 31.7.2014 asti.
Kaikkien sähköpostiosoitteensa jättäneiden kesken arvotaan elokuvateatteri Kino Iiriksen leffalippuja.

Tunnustus julkistetaan ja jaetaan 16.8.2014 Lahti Block Party -kaupunkitapahtumassa Rautatienkadulla.

Raati valitsee tunnustuksen saajan, jolle lahjoitetaan yhteistyöyritysten Osuuskauppa Hämeenmaan, Päijät-Hämeen Osuuspankin ja Lahti-Energia Oy:n myöntämä stipendi. Tunnustus jaetaan jo viidennen kerran.

+ 7 = kahdeksan