Karttanäyttely käynnissä ja karttasivusto tekeillä

Lahti kartalla -näyttely

Lahden teknisen ja ympäristötoimialan arkistojen kartoista koostettu näyttely, joka sisältää Lahden karttoja eri vuosikymmeniltä yhteensä 14 kpl. Kartoista ilmenee Lahden kehitys pienestä kylästä maakunnan keskukseksi.

Kartoista järjestetään kaksi näyttelyä. Ensimmäinen on Lahden kaupunginkirjaston aulassa 2.-31.1.2018 ja toinen järjestetään elokuvateatteri Kino Iiriksen aulassa 5.-28.2. (huom. alkamisaika muuttunut)

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Lahti-Seuran ja Lahden teknisen ja ympäristötoimialan. Kirjaston näyttely tehdään yhdessä Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto kanssa ja Kino Iiriksen näyttely Päijät-Hämeen elokuvakeskuksen kanssa.

Lahtikartalla.fi-sivusto

Parhaillaan on tekeillä Lahtikartalla.fi-niminen sivusto, joka perustuu karttoihin eri vuosikymmeniltä Lahdesta. Karttoihin merkitään kuva-, video- tai tekstisisältöä sekä linkkejä, jotka kohdistetaan tiettyihin paikkoihin ja joiden sisällöt vaihtuvat eri vuosikymmenten mukaan. Sivusto aukeaa kesällä 2018, ja sen toteuttaa yhteistyössä Lahti-Seura ry ja Juuso Lehtinen. Sisältöä on tuottamassa myös muut yhteistyökumppanit.

Lisätietoja Lahtikartalla.fi-sivustolla sekä puheenjohtaja[at]lahtiseura.fi.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa