Jäsenetuja lahtiseuralaisille

Lahti-seuran jäsenille jäsenedut vuonna 2013:

Lahden museon tarjoama jäsenetu – sisäänpääsy Lahden museoihin 5 € (norm. 7 €) Lisätietoja ja näyttelyt osoitteessa www.lahdenmuseot.fi
Lahden Museot

Elokuvateatteri Kino Iiriksen normaalihintaisista lipuista 2 euroa alennusta. (norm. 9 €)
Ohjelmisto nähtävillä osoitteessa www.kinoiiris.com. Elokuvateatteri Kino Iiris, Saimaankatu 12, Lahti.
Kino Iiris

Edut voimassa 31.12.2013 asti ellei toisin mainita. Edut jäsenmaksun v. 2013 maksaneille. Museolle ja Kino Iirikseen on toimitettu jäsenistä nimilista, jota pyritään päivittämään uusien jäsenien myötä, varmista todistamaan henkilöllisyytesi.
Lisätietoja puheenjohtajalta.

+ 5 = seitsemän