Ehdota vuoden nuorta lahtelaista 2013

Lahti-seura yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa jakaa jälleen Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen. Oman ehdotuksen voi jättää täällä. Ehdotuksia perusteluineen voi lähettäää keskiviikkoon 31.7.2013 asti.
Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan elokuvateatteri Kino Iiriksen leffalippuja.
Tunnustus julkistetaan ja jaetaan syyskuussa (aiemmista tiedoista poiketen).

Tunnustus jaettiin vuonna 2010 ensimmäisen kerran ja se on tarkoitus myöntää vuosittain henkilölle tai ryhmälle, joka tuoreella, ennakkoluulottomalla ja yritteliäällä otteella on esimerkkinä ja eduksi Lahdelle.

Saajalle lahjoitetaan yhteistyöyritysten myöntämä stipendi. Raatiin kuuluvat Lahti-seuran, Osuuskauppa Hämeenmaan, Päijät-Hämeen Osuuspankin ja Lahti Energia Oy:n edustajat.
Aiemmin tunnustuksen saaneet (jakotilaisuus):
2012: Lahden Nuorisoteatteri (Malski Areena ArtHäme12 -tapahtumassa)
2011: Meloja Pauliina Polet (Salpausselän lukion urheilupäivänä auditoriossa)
2010: Lauluyhtye Enchant (FC Lahden kotiottelu)

Nuori lahtelainen

− 2 = kuusi