Jäsenasioita vuodelle 2014

Jäsenmaksu ja -kirje postitetaan jäsenille tammi-helmikuun aikana, kirjeessä tietoa tulevasta toiminnasta, tapahtumista yms. Jatkossa ne voidaan lähettää halukkaille sähköpostitse.
Jos olet jäsen, etkä ole saanut seuralta sähköpostia, lähetä sähköpostiviesti otsikolla ”Sähköposti” ja nimesi osoitteeseen puheenjohtaja[at]lahtiseura.fi, niin lisäämme osoitteesi jäsenrekisteriimme.
Lisää jäsenasioista seuran nettisivulla.

Hallituksen järjestäymiskokouksessa tammikuussa 29. päivä valitaan toimihenkilöt sekä toimikuntien jäsenet.

Kevätkokous pidetään sääntöjen mukaisesti maaliskuun loppuun mennessä, tänä vuonna 26.3., paikkana Lahden kaupunginkirjaston auditorio.

Vuoden ensimmäinen Hollolan Lahti -lehti ilmestyy maaliskuun puolella, lehtien ilmestymisaikataulu kerrotaan jäsenkirjeessä. Päätoimittajana jatkaa Sauli Hirvonen.
Lehti 4/2013 ei ehtinyt ilmestyä vuoden 2013 puolella, vaan se ilmestyi alkuvuodesta.

Jäsennumero
Jokaiselle jäsenelle on luotu henkilökohtainen jäsennumero, joka toimii myös pankin viitenumerona jäsenmaksun ym. mahdollisten maksujen yhteydessä. Numero löytyy jäsenmaksutositteesta.

Jäsenedut
Jäsennumerota käytetään tunnistautumiseen seuran tarjoamien jäsenetujen yhteydessä: Lahden museoiden sisäänpääsymaksu 6 e (norm. 7) ja elokuvateatteri Kino Iiriksen pääsylippu 7 e (norm. 9 e).
Jäsenedut voimassa 31.12.2014 asti, jäsenmaksun vuonna 2014 maksaneille.

Jäseneksi voi liittyä täällä.

Seuran Facebook-sivu.

yhdeksän × = 9