Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta!

Vuoden viimeinen Hollolan Lahti -lehti on parhaillaan painossa ja ilmestynee vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa.
Vuoden ensimmäinen numero on jo työn alla, ja se ilmestyy helmikuussa. Aineistomateriaalia voi lähettää tammikuun loppuun asti.

Seuran uusina hallituksen jäseninä aloittavat vuoden 2013 alusta Pirkko Wasko, joka toimii seuran uutena taloudenhoitajana sekä Timo Taulo.
Toimikunnat valitaan tammikuussa, mutta jos jokin aihe kiinnostaa (retki-, tapahtuma-, julkaisu- ja/tai nuorisotoimikunta) ”hakemuksia” ja toiveita voi lähettää puheenjohtajalle. Toimikunnat ovat avoimia kaikille seuran jäsenille.

Seuran nettisivuille on tulossa myös pieniä parannuksia vuoden alussa.

Lahteen perustettiin Lahen Elävän Musiikin yhdistys syksyllä 2012 organisoimaan Lahden musiikkitarjontaa ja yhdistyksen avajaiskeikka pidetään Finlandia-klubilla 19.1.2013.
Lahti-seura esittelee toimintaansa paikalla.

Hallitus toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta!

× kolme = 9