Vuoden nuori lahtelainen 2017: Fanni Pennanen

Vuoden nuori lahtelainen vuonna 2017 on 16-vuotias intohimoinen tanssija Fanni Pennanen, joka vie Lahtea maailmalle. Parhaillaan Fanni opiskelee Tukholmassa.IMG_0886

Fanni on opiskellut nuoresta iästä ja vain 3,5 vuoden pituisesta tanssiurasta riippumatta tanssia Iso-Britanniassa jo kolmatta kesää ja saanut jo yhden kurssistipendinkin Laine Theatre Arts -collegesta. Fanni suoritti kesällä kolmannen kesäkurssin Lainella sekä hyväksyttiin kesällä tuhansien hakijoiden joukosta British Royal Balletin balettikurssille. Fanni on myös kilpaillut tanssin MM-kilpailuissa Saksassa syksyllä 2016 nykytanssi- ja balettisarjassa.

Taitoluistelun vaihduttua tanssiin Lahden Tanssiopistolla opinnot veivät Fannin Helsingin Balettiakatemiaan syventämään klassisen tanssin osaamista, mikä tarkoitti päivittäistä kulkemista koulun jälkeen junalla Helsinkiin. Elokuussa Fanni aloitti balettitanssijan ammattiopinnot Ruotsin Kuninkaallisessa Balettikoulussa Tukholmassa.

Instagramissa Fannilla on yli 20 000 seuraajaa ympäri maailmaa ja sitä kautta myös Lahti ja Suomi pääsee näkyville erityisesti tanssia seuraavien nuorten keskuudessa.

Lahti-Seuran edustajat jakoivat tunnustuksen ja stipendin lauantaina 26.8.2017 Lahti Block Partyssa Rautatienkadulla. Stipendin ja kunniakirjan luovuttivat Timo Peippo ja Sauli Hirvonen, ne vastaanotti Fannin äiti Kati Pennanen.

Stipendin lahjoittivat Osuuspankki Päijät-Häme, Osuuskauppa Hämeenmaa ja Lahti Energia Oy.

Kategoria(t): Tunnustukset, Vuoden nuori lahtelainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa