Vuoden nuori lahtelainen 2011: meloja Pauliina Polet

Vuonna 2011 Vuoden nuori lahtelainen -valintaraati sai jälleen mielenkiintoisia ehdotuksia nuoreksi lahtelaiseksi. Tänä vuonna raati valitsi menestyksekkään Lahden Vesisamoilijoiden 18-vuotiaan melojan Pauliina Poletin.

Pauliina Polet täyttää lokakuussa 19 vuotta ja asuu Lahdessa ja käy Salpausselän Urheilulukiota. Lähipiiri kuvaa Pauliinaa vaatimattomaksi ja tasapainoiseksi, mutta sinnikkääksi ja uutteraksi urheilijaksi, joka tulee hyvin toimeen ikätoveriensa kanssa.

Pauliinan päälajina on ollut viime vuosina melonta, jonka hän aloitti vuonna 2004. Talvisin harrastuksiin kuuluu hiihdon lisäksi mm. lumilautailu. Nuoresta iästään huolimatta Pauliina on menestynyt loistavasti. Hän on saavuttanut jo yhteensä 37 naisten Suomen mestaruusmitalia. Tänä vuonna aikuisten SM-melontojen paras kilpailija mitaleissa ja pisteissä mitattuna.

Vuonna 2006 hän meloi Jenni Honkasen nyk. Mikkosen (olympiameloja) melonnan 14-vuotisten tyttöjen ennätyksen omiin nimiinsä. Ennätystä ei ole pystytty rikkomaan.

Hän on  on edustanut maatamme useissa kansainvälisissä kilpailuissa, saavuttanut Pohjoismaiden mestaruuden sarjassaan. Tänä vuonna Pauliina edusti Suomea melonnan aikuisten MM-kilpailuihin, jotka pidettiin Unkarin Szeged´issä elokuun 18.-21. päivinä.

Raati toivoo Pauliinalle hyvää ja menestyksekästä tulevaisuutta.

Tunnustus jaettiin 31.8.2011 Salpausselän lukion urheilupäivänä koulun täydessä auditoriossa ja saaja palkittiin yhteistyöyritysten lahjoittamalla stipendillä.

Vuonna 2010 Lahti-seura jakoi ensimmäisen Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen. Sen saajaksi raati valitsi a capella-yhtye Enchantin.  Raatiin kuuluivat Lahti-seuran, Osuuskauppa Hämeenmaan ja Päijät-Hämeen Osuuspankin edustajat.

Kategoria(t): Tunnustukset, Vuoden nuori lahtelainen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa