Valokuva-aiheinen seminaari kirjastossa 1.12.

Lahden pääkirjaston auditoriossa järjestetään Lahti & Valokuva -niminen seminaari tiistaina 1.12. klo 18.

Ohjelma:
Merja Taavila (kaupunginkirjasto): Päijät-häme wikin esittely
Janne Ridanpää (UKK-arkisto): Kuvien digitointi ja arkistointi
Sari Kainulainen (Lahden museon kuva-arkisto): Museon kuva-arkisto
Keijo Skippari (Albumit auki / Lahden Videokuvaajat ry) Albumit auki -hanke

Lopussa mahdollisuus keskustelulle. Tilaisuus on kaikille avoin, vapaa pääsy.

Tilaisuuden järjestää Albumit auki ja Lahden kaupungin-maakuntakirjasto.

Juliste_kirjasto_1_12_2015

Kuvien keruutilaisuudet

Filmejä ja valokuvia voi toimittaa ja tuoda osoitteeseen Saimaankatu 12. Käynnistä on sovittava erikseen. Tilat sijaitsevat Lahden keskustassa, elokuvateatteri Kino Iiriksen naapurissa. Samoissa tiloissa toimii myös Lahden Videokuvaajat ry ja Lahti-Seura ry. Käynti tiloihin tapahtuu elokuvateatteri Kino Iiriksen ulko-oven kautta.

Loppuvuoden keräyspäivät Tammisalissa ovat 26.11 ja 10.12 klo 13 alkaen.

Elokuvateatteri Kino Iiriksen aulatiloissa on myös näkyvillä valokuvanäyttely, johon voi tutustua esimerkiksi ennen elokuviin menoa. Valokuvat vaihtuvat joka kuukauden ensimmäinen päivä. Näyttely avautui Kino Iiriksessä Lahden 110-vuotisjuhlapäivänä 1.11.2015 ja seuraava näyttely avataan 1.12.

5 × neljä =