Uusi vuosi käyntiin

Lahti-seura toivottaa hyvää alkanutta vuotta.

Hallitus pyrkii pitämään ensimmäisen kokouksen tammikuun aikana, jossa valitaan ainakin varapuheenjohtaja sekä toimikunnat. Toimikuntiin halukkaat voivat ilmottautua puheenjohtajalle.
Lisäksi haasteena on tosi löytää seuralle uusi sihteeri. Asiaa on kartoitettu, mutta toki tässäkin kaivataan jäsenistöltä ehdotuksia.
Helmikuun aikana lähetetään myös jäsenmaksut. Jäseneksi voi liittyä sivuiltamme löytyvältä lomakkeella.

Kevätkokous pidettäneen maaliskuun lopulla, päivä tarkentuu myöhemmin.

Vuoden ensimmäinen Hollolan Lahti on työn alla ja se ilmestynnee helmikuun puolella.

Lisäksi seura järjestänee keväällä erinäisiä vierailuita, niistäkin tiedotetaan myöhemmin.

Jos olet jäsen, ja haluat seuran tiedotteen sähköpostiisi, lähetä osoitteesi puheenjohtaja@lahtiseura.fi

+ 1 = kymmenen