Salaperäiset valokuvat -työpaja

Mitä Lahdessa tapahtui 50 vuotta sitten? Entä 100 vuotta sitten? Tutkitaan vanhoja valokuvia ja kuvitellaan! Tehdään omia kuvia ja sarjakuvia, kirjoitetaan tarinoita.

Lisätietoja tulevasta Salaiset valokuvat -pajasta lokakuun aikana. Marraskuussa järjestetään yhteistyössä koulun kanssa 4.-luokkalaisille suunnattu työpaja, joissa tutustutaan menneiden aikojen Lahteen luovilla menetelmillä. Pajassa tutkitaan vanhoja valokuvia, joiden pohjalta muun muassa piirretään sarjakuvia ja kirjoitetaan tekstejä. Syntyneistä sarjakuvista ja teksteistä kootaan lopuksi painettu lehti.

Menneet pajat (ilmoittautuminen HarrasteLahti-sivuston kautta):
7.9. Liipola
14.9. Kärpäsen kirjasto
21.9. Nastola, Rakokiven kirjasto LoistoPajojen vetäjinä toimivat Onsku Franck ja Kapu Matilainen Lahden sarjakuvaseurasta sekä sanataideohjaaja Johanna Nurminen Lahden kaupunginkirjastosta.

Pajat järjestetään Lahti-Seuran, Lahden kaupunginkirjaston ja Lahden sarjakuvaseuran yhteistyönä. Lahti-Seura on saanut pajojen järjestämiseen rahoitusta Suomen Kotiseutuliiton ylisukupolvisiin kohtaamisiin ja kulttuuriperintötyöhön kannustavalta Mestarit ja kisällit -hankkeelta.

Pajoissa on käytössä asianmukaiset välineet.

Lisätiedot täältä.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.