Lahti-Seuran toimintaa uusiin tiloihin

Päijät-Hämeen elokuvakeskus ry:n vuokrattua uudet toimitilat Kansantalon Tammisalista (elokuvateatteri Kino Iiriksen vierestä), myös osa Lahti-Seuran toiminnasta siirtyy sinne.
Yhteistyössä toteutettu Albumit auki ja filmien perinneprojekti saavat uudet asianmukaiset toiminnalleen. Lisäksi tiloissa toimii Lahden Videokuvaajat ry.

Lahti-Seuran kirjasto, johon kuuluvat kotiseutukirjat ja Hollolan Lahti -lehdet, ovat jatkossa paremmin saatavilla. Varainhankintatuotteiden myyntiä toteutetaan jossain muodossa. Lahti-Seuran asioissa kannattaa sopia käynnistä erikseen.

Jatkossa seuran postiosoite on Saimaankatu 12,  15140 Lahti.

kahdeksan + = 13