Lahden seudun kartanokierros 14.5.

Lahti-Seuran jäsenille matka maksaa 55 euroa (norm. 60 e), joka sisältää ohjelman, lounaan, kahvit ja kuljetukset.

Ilmoittautumiset 10.05. mennessä. Retkelle voi ilmottautua täällä.

ELMA-matkat järjestää toukokuussa 2015 kiertoajelun, jonka aikana tutustutaan kolmeen mielenkiintoiseen kohteeseen. Kierros aloitetaan Niinikoskella olevasta UKK-arkistosta, joka on vanha maalaistalo, jota mm. Seppälän suku on hallinnoinut ennen sen siirtymistä arkistokäyttöön. Osuuskunnan hallituksen jäsen ja UKK-arkiston arkistonhoitaja Janne Ridanpää esittelee talon ja sen historiaa.

Päivän toinen kohde on Artjärvellä sijaitseva Töyrylän kartano, joka on toiminut myös Sibelius-suvun alkukotina. Töyrylän kartanossa vietetään n. 2 tuntia, jonka aikana tutustutaan kartanoon historiaan ja syödään lounas.

Töyrylästä suuntaamme takaisin kohti Lahtea ja vierailemme Koiskalan kartanossa. Kartanon historia katsotaan alkaneeksi vuonna 1650, kun Didrik von Essenille luovutetuista maista muodostettiin Koiskalan kartano. Nykyään Koiskalan kartano toimii luomutilana. Koiskalassa nautimme luomukahvia ja tilan omista tuotteista leivottua makeaa.

Matkat kuljetaan bussilla. Lähtö klo 10 ja paluu n. 17.30.

Ilmoitathan että olet Lahti-seuran jäsen ja jäsennumeron. Alennus koskee tämän vuoden jäsenmaksun maksaneita.

Tervetuloa mukaan!

+ 5 = kymmenen