Kevätretki 21. toukokuuta

LYK:n Seniorit-yhdistyksen ja Lahti-Seuran järjestää kevätretken tiistaina 21. toukokuuta 2013. Kohde on Tasavallan Presidentin arkisto Orimattilan Niinikoskella.

Lähtö 16.30 Lahden yhteiskoululta ja saapuminen Hovilan tilalle UKK-arkistoon n. 17.10.
Lähtö n. 18.10 Niinikosken kyläkoululle, joka toimii kyläkahvilana, Tapolan kyläyhteisön järjestämä kahvi- ja teehetki n. 18.15 – 18.45. Ostettavissa myös luomuleivonnaisia, yrttisekoituksia, luomukananmunia ja käsityötuotteita.
Lisäksi tutustutaan Niinikosken nuorisoseurantalo Kerholaan, joka on osin EU-rahoilla kunnostettu.
Paluu Lahteen n. 19.40-19.50.

Retken hinta on 15 euroa, joka sisältää kahvin/teen ja pullan. Ilmoittautumiset viimeistään 14. toukokuuta osoitteeseen: aune.kirjola@gmail.com
(Aune Kirjola on LYK:n sihteeri ja taloudenhoitaja).

Lisätietoja antaa Onerva Vartiainen: ovartia@edu.lahti.fi, puh. 03-734 0855.

− kaksi = 2