« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailu Sotilaslääketieteen museoon

kesäkuu 10 @ 17:00 - 18:30

Lahti-Seura järjestää vierailun Sotilaslääketieteen museoon maanantaina 10.6.2024. Kierros alkaa klo 17.00. Museomestari Seppo Toivonen toimii vierailun oppaana.
Kierroksen kesto n. puolitoista tuntia.

Pääsymaksu 10 euroa, maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. Ei ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!

Museo sijaitsee Lahden Hennalassa osoitteessa Helsingintie 199. Autolla ajetaan Paraatikadun kautta. Paikalle pääsee myös kätevästi bussilla numero 12. Aikataulut lsl.fi.

Museo Hennalankadulta

Sotilaslääketieteen museo on sotilaslääketieteeseen keskittyvä vuonna 1983 avattu museo, joka toimii 1900-luvun alun punatiilisessä rakennuksessa  Lahdessa Hennalan entisen kasarmialueen vieressä. Museossa esitellään Suomen sotien 1939–1945 lääkintähuoltoa sekä puolustusvoimien rauhanajan sotilasterveydenhuoltoa esinein, valokuvin ja tilastoin.
Museo on ollut lakkautusuhan alla, toiminta jatkuu nykytiloissa ainakin vuoteen 2025 saakka.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 10
Aika:
Tapahtumaluokka:

Sotilaslääketieteen museo
Hennalankatu 199
Lahti,
+ Google Map

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahtiseura.fi - sivuston toiminnan.

On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.

Sulje/Close