« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Ursan tähtitorni -vierailu

17.1.2017 @ 18:00 - 19:30

Tapahtuma navigointi

Tähtitorni 17.1.2017 klo 18

Lahden Ursa ry on perustettu vuonna 1948. Pirttiharjun tähtitorni on tullut nykyiseen sijaintiin 1963 ja on maamme neljän suurimman tähtitornin joukossa. Ohjelma tähtitornilla käsittää kaukoputkella katselun jos on selkeää, ja videokuva esityksen aiheena avaruustieteet sekä tähtitornin esittelyn rakennuksena. Esityksen kesto 1h 30min. Esittelijöinä toimii Marko Kämäräinen Ursan tiedottaja sekä puheenjohtaja Anssi Vepsä. Lämmintä vaatetta kannattaa ottaa päälle, sillä tähtitornin yläkerroksissa on ulkolämpötila.
Osoite:Tähtitorninkatu 1, Pirttiharju, Lahti
www.lahdenursa.fi

Huom! Huonojalkaisella tai korkeanpaikankammoiselle kiipeäminen voi tuottaa haasteita. Asiasta lisätietoja Ursasta.

Ilmoittautuminen 15.1.2017 mennessä, mukaan mahtuu 20 ensimmäistä henkilöä.
puheenjohtaja@lahtiseura.fi tai puh. 050 3085303 (arkena mielellään tekstiviestillä)

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
17.1.2017
Aika:
Tapahtumaluokka:

Lahti-Seura ja Lahden Ursa

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahtiseura.fi - sivuston toiminnan.

On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.

Sulje/Close