Sääntömääräinen syyskokous

« Takaisin tapahtumiin
Tämä tapahtuma on jo mennyt.
Tapahtuma:
Sääntömääräinen syyskokous
Päivämäärä:
3.11.2014 18:00
Kategoria:
Päivitetty:
27.2.2014
Paikka:
Lahden Lyseon juhlasali
Osoite:
Lahdenkatu 6, Lahti

Lahti-Seuran syyskokous pidetään Lyseon juhlasalissa marraskuun 3. päivä alkaen klo 18.

Hallitus toivoo seuran jäsenten osallistuvan runsaslukuisen yhdistyksen kokoukseen ja vaikuttamaan seuran toimintaan.
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

– Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri sekä pöytäkirjantarkastajaa.
– Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
– Hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma.
– Määrätään seuraavan vuoden jäsenmaksu.
– Päätetään hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien (nyk. toiminnantarkastajien) palkkiosta.
– Hyväksytään seuraavan vuoden talousarvio.
– Valitaan seuran hallituksen puheenjohtaja, jota kutsutaan seuran puheenjohtajaksi.
– Valitaan jäsenet hallitukseen erovuoroisten tilalle.
– Valitaan kaksi tilintarkastajaa (toiminnantarkastajaa) ja näille varamiehet tarkastamaan seuraavan vuoden tilejä ja hallintoa.
– Päätetään seuran kokouksen koollekutsumistavasta 7 :n määräämissä rajoissa.
– Käsitellään muut mahdollisesti esille tulevat asiat, joista hallitukselle on tehty esitys vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen kokousta ja jotka hallitus haluaa vuosikokoukselle esittää

Kokouksesta kutsu myös Uusi Lahti -lehden järjestöpalstalla, Hollolan Lahti -lehdessä 3/2014, sekä näillä verkkosivuilla, Facebook-ryhmässä ja sähköpostiviestinä.