« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahti-filmi -iltama Kino Iiriksessä (näytös 2)

28.10.2013 @ 20:00 - 21:15

Ajankuvia Lahdesta eri vuosikymmeniltä – Lahti-filmi -iltama osa 2. Kokonaiskesto n. 69 min. Tilaisuuteen vapaa pääsy. Historian harrastaja Unto Rönkkönen alustaa.

Ohjelma:

Suomen Chicago – Amulet / Amulet-yhtyeen live-taltiointi ja haastattelu Sibeliustalolta / Tuottanut Tapani Ripatti / valm. v. 2006 / kesto 4:30
Gonzo-rock-tapahtumasta Sibeliustalolla taltioitu lahtelaisbändin tunnetuin kappale ja bändin kuulumiset keikan jälkeen.

Lahden kummitus / Ohjaus: Aki Mäkiaho / valm. v. 2007 / kesto 18:00
Kummitukset ovat uudisrakentamisen myötä katoavaa paikan henkeä. Vuonna 1974 Lahden Sammonkatu 26:ssa havaittiin viimeisin kohuttu poltergeist.

Yhtä ja toista yleislakon päiviltä 1.-19.3. -.56 / Kai R. Lehtonen / valm. v. 1956 / kesto 4:20
Talvisia tunnelmia yleislakon ajoilta vuodelta 1956. Tallenteessa ei ääntä.

Hakkapeliitat… / Anja Johansson / valm. v. 1991 / kesto 11:00
Hakkapeliittapatsas siirrettiin sairaalanmäeltä nykyiselle paikalleen vuonna 1991.

Eedenistä Iirikseen / Ohjaus: Mikko Kykkänen / valm. v 1994 / kesto 7:42
Elokuvateatteri Kino Iiris vuonna 1994.

Telineiden varjossa / Tekijä: Pentti Ruohoniemi (esitysoikeudet Unto Rönkkönen / valm. v. 1958 / kesto  20:20
Dokumentaatio jo puretusta Keski-Lahden koulun rakentamisesta nykyisen Malskin alueella.

Oltaispa nyt Lahessa 1 & 2 / Tekijä: Marianne Valola / Valm. v. 2011 / kesto yhteensä 3:15
Huumorisävytteinen hatunnosto Lahelle, käytännöllisen kokoiselle ja maanläheiselle kaupungille.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.10.2013
Aika:
Tapahtumaluokka:

Elokuvateatteri Kino Iiris
Saimaankatu 12
Lahti,

Lahti-seura ry

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahtiseura.fi - sivuston toiminnan.

On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.

Sulje/Close