« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahti kartalla – pääkirjasto

tammikuu 2 - tammikuu 31

Lahden teknisen ja ympäristötoimialan kartoista on koostettu pääkirjaston aulaan näyttely, joka sisältää kaksitoista karttaa Lahdesta eri vuosikymmeniltä. Karttoja vertailemalla näkyy Lahden kehitys pienestä kylästä maakunnan keskukseksi. Karttoja on 1700- ja 1800-luvuilta, pääasiassa kuitenkin 1900-luvulta, sisältäen mm. asemakaava- ja opaskarttoja.

Kartoista järjestetään kaksi näyttelyä. Ensimmäinen pääkirjaston aulassa oleva näyttely kestää tammikuun loppuun asti. Toinen näyttely järjestetään elokuvateatteri Kino Iiriksen aulassa ajalla 2.-28.2.

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Lahti-Seuran, Lahden kaupungin tekninen ja ympäristötoimialan ja Päijät-Hämeen elokuvakeskuksen kanssa.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
tammikuu 2
Loppuu:
tammikuu 31
Tapahtumaluokka:

Lahden kaupunginkirjasto

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahtiseura.fi - sivuston toiminnan.

On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.

Sulje/Close