« All Tapahtumat

• Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahti-filmi -iltama

1.11.2015 @ 16:00 - 17:30

Viides Lahti-filmi -näytös Lahden kaupungin 110-vuotispäivänä.
Uusintanäytökset ma 2.11. klo 12 ja klo 20.

Ohjelma:
Albumit auki -esittely
Lahden kauppatori 2015, 24 min
Tipalan taru, 13 min
Itsenäisyyspäivä 1998, 12 min
Lahti 1957, 11 min
Lahden messut, 10 min

Yhteistyössä Lahti-Seuran, Päijät-Hämeen elokuvakeskus ry:n, Lahden Videokuvaajat ry:n ja Kansallisen Audiovisuaalisen Instituutin kanssa.

Vapaa pääsy.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
1.11.2015
Aika:
Tapahtumaluokka:

Elokuvateatteri Kino Iiris
Saimaankatu 12
Lahti,

Lahti-Seura, Päijät-Hämeen elokuvakeskus, Lahden videokuvaajat
Kotisivu:
www.kotiseutufilmit.fi

Tällä verkkosivustolla voidaan käyttää ns. evästeitä ("cookies") palvelun käytön seurantaan, kohdennetun mainonnan tuottamiseen ja mainonnan tehon mittaamiseen. Lisäksi evästeiden avulla kerättyjä tietoja, mikäli evästeessä on esim. käyttäjän sähköpostiosoite, voidaan luovuttaa käytettäväksi suoramarkkinoinnissa huomioiden henkilön erikseen mahdollisesti antaman voimassaolevan sähköisen suoramarkkinoinnin sallivan luvan. Eväste on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin tallentaa käyttäjän kiintolevylle. Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja etuja. Käyttäjän verkkoselain todennäköisesti hyväksyy evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan palvelun käytön jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät palvelut voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymisen toimiakseen.
Evästeiden kieltäminen saattaa estää lahtiseura.fi - sivuston toiminnan.

On this website can be used as a so-called Cookies, to monitor the use of the service, to produce targeted advertising and to measure advertising effectiveness. In addition, the information collected through cookies, for example, if a cookie has the user's e-mail address, may be handed over for use taking into account the direct marketing of existing electronic direct marketing person individually possibly by allowing the permit. A cookie is a small text file that a Web server stores the user's hard disk. Cookies enable a service provider to develop its services more customer-friendly and provide customers with targeted product recommendations, promotions and benefits. The user's Web browser is likely to automatically accept cookies, but the user can also combat the use of cookies in your browser settings, or by removing cookies from their browser after the service to use. For more information of proprietary operating instructions of your browser manufacturer's instructions. However, the services included in the Web service may require the adoption of cookies to function.

Sulje/Close