Uutisia & tulevia tapahtumia

(päivitetty 19.5.2022)

Tauon jälkeen jatkuvat elokuvateatteri Kino Iiriksessä järjestettävät Lahti-dokumenttinäytökset. Sunnuntaina 22.5. esitetään valokuvaaja Erkki Hämäläisen 150 vuotta Nastolaa -valokuvadokumentti. Näytös kestää 60 min ja siihen vapaa pääsy.

Sivuille lisätty kohta Tapahtumia ja toimintaa, johon on koostettu seuran viime vuosien projekteja, hankkeita ja tilaisuuksia.

Kiitos kaikille seuran kevätkokoukseen (23.3.) osallistuneille.
Sääntömääräisessä kokouksessa hallitus esitteli vuoden 2021 tilit ja toimintakertomuksen, jotka hyväksyttiin. Vastuuvapaus myönnettiin hallitukselle ja muille tilivelvollisille.
Kokouksen jälkeen lahtelaiskirjailija Timo Sandberg piti esitelmän aiheella: ”Kirjailijan Lahti-suhde, ja miten kotikaupunki on mukana hänen kirjoissaan sekä tulevassa teatteriesityksessä”.

Seuran jäsenmaksu ja -tiedote postitetaan maaliskuussa 2022 viikolla 10.
Huom! Ns. vanhat jäsenet voivat maksaa vuoden 2022 jäsenmaksunsa viime vuoden tiedoilla, viitenumeroksi jäsenumero! JOS OLET JO MAKSANUT JÄSENMAKSUN, LASKU ON AIHEETON.
Jäseneksi voi liittyä täällä.

Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokouksessa 11.1.2022 valittiin toimihenkilöt.
Seuran uusi sihteeri on Anneli Seppälä ja uusi taloudenhoitaja on Erpo Heinolainen.
Kiitos Jaana Palokytö-Landenille työstä seuran ja kotiseudun hyväksi sihteerin ja taloudenhoitajan toimessa.
Varapuheenjohtajana jatkaa Timo Peippo. Hallituksen uudesta jäsenestä Anna Kontosta on esittely vuoden ensimmäisessä huhtikuussa ilmestyvässä Hollolan Lahti -lehdessä.

Sivustoa on jälleen päivitetty. Kohdan Projektit alavetovalikkoja on uudelleen järjestelty ja kohtaan Lahti-filmit tullaan talven aikana päivittämään aineistoa, jotka on aiemmin ollut Kino Iiriksen sivuilla.
Seura on avannut Instagram-tilin.

75 vuotta täyttävän Lahti-Seuran juhlavuoden tapahtumia, lue lisää täältä.

Terveisin
Sauli Hirvonen, puheenjohtaja.