Uutisia & tulevia tapahtumia

(päivitetty 22.3.2021)

Kevätkokous 17.3.
Kevätkokouksessa hallituksen ja muille tilivelvollisille myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.
Kokousmateriaalin (tase, tuloslaskema, toimintakertomus sekä toiminnantarkastajien kertomus) saa pyydettäessä: puheenjohtaja@lahtiseura.fi.
Kokoukseen osallistui paikan päällä lopulta 4 henkeä ja yksi etänä.

Lahti-Seura täyttää 75 vuotta 12.3.2021 lisätietoja
Jos entisillä tai nykyisillä jäsenillä on valokuvia, muistoja tai muuta aineistoa Lahti-Seurasta, otamme sellaista mielellään vastaan julkaistavaksi ja/tai säilytettäväksi.

Näyttely 1.-15.10.
Pääkirjaston aula

Syyskokous 30.10. klo 11
Elokuvateatteri Kino Iiris (Saimaankatu 12)

Lahti-päivä 30.10. klo 12-
Elokuvateatteri Kino Iiris

Lahden kaupunki täyttää 1. päivä marraskuuta 116 vuotta.

Poikkeusolojen väistyttyä seura järjestää esittelytilaisuuden Lahden seutu kartoin -kirjasta sekä jälleen Lahti-dokumenttinäytöksiä elokuvateatteri Kino Iiriksessä.

Hollolan Lahti -lehti ilmestyy huhtikuussa, syyskuussa ja joulukuussa.

Yhdistyksen järjestäytymiskokous pidettiin 12.1.2021. Kokouksessa valittiin seuralle varapuheenjohtajaksi Timo Peippo. Sihteeri-taloudenhoitajana jatkaa Jaana Palokytö-Landen. Uusina hallituksen jäseninä aloittivat Leena Vilponen ja Erpo Heinolainen.

Seuran jäsenmaksu ja -tiedote lähetettiin osalle jäsenille sähköpostilla ja lopuille se postitettiin helmikuussa. Jäseneksi voi liittyä täällä.

Terveisin
Sauli Hirvonen, puheenjohtaja.