Uutisia & tulevia tapahtumia: Kevätkokous peruttu

TIEDOTE (päivitetty 28.3.)

KEVÄTKOKOUS SIIRRETÄÄN

Kevätkokous (25.3.2020) sekä seuran muut alkukevään tilaisuudet siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Toiminnantarkastajat puoltavat tilien hyväksymistä. Lisätietoja tilinpäätösaineistosta: puheenjohtaja[at]lahtiseura.fi.

Kiitos yhteistyöstä.

Tulevaa toimintaa

Lahden seutu kartoin -kirja ilmestyy maalis-huhtikuun vaihteessa. Kirjan julkaisija on AtlasArt ja yhteistyökumppani Lahti-Seura. Kirja on ensimmäinen karttakirja Lahdesta. Vaikka kirjanjulkaisutilaisuutta ei järjestetä, kirjaa on mahdollista hankkia suoraan seuralta tai kustantajalta. Lisätietoja kirjasta.

Arkkiveisu Luuradasta -näytelmä esitetään Mytäjäisten varikolla elokuussa.
Näytelmän tuottaa Ainopuiston teatteri yhteistyössä Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry, Lahti-Seura, Lahden museot ja Mytäjäisten Kotileipomo Oy.
Näytelmän aikataulut on julkaistu Ainopuiston teatterin nettisivuilla.
Enemmän kesän esityksistä Hollolan Lahti -lehdessä 1/2020.

Älykäs Ylinen Viipurintie -sovelluksen julkaisutilaisuus siirtyy toukokuulta loppukesään/alkusyksyyn. Sovelluksen on tehnyt Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu ELMA. Lahti-Seura toimii projektin yhtenä yhteistyökumppanina.
Tapahtumasta tiedotetaan myöhemmin.

Lahti-Seurassa juhlitaan tänäkin vuonna tasavuosia, sillä nykymuotoinen Hollolan Lahti -lehti täyttää 40 vuotta. Ensimmäinen Hollolan Lahti -näytenumero ilmestyi jo vuonna 1954, ja lehteä julkaistiin useita vuosia. Vuonna 1980 lehti aloitti uudella julkaisukonseptilla yhdistyksen tiedotuslehtenä. Tuolloin päätoimittajana toimi Unto Tupala. Vuoden 2020 ensimmäinen jäsenlehti julkaistaan maalis-huhtikuussa, ja siinä kerrotaan mm. kuluvan vuoden tapahtumista ja esitellään uudet hallituksen jäsenet.
Elokuussa ilmestyvän lehden pääteemana on 150 vuotta täyttävä Pietarin rautatie (viralliset Pietarin rautatien juhlallisuudet on siirretty vuoteen 2021).
Kolmas lehti ilmestyy joulukuussa.

Yhdistyksen järjestäytymiskokous pidettiin 11.1. Kokouksessa valittiin seuralle varapuheenjohtajaksi Timo Peippo. Sihteeri-taloudenhoitajana jatkaa Jaana Palokytö-Landen.
Seuran jäsenmaksu ja -tiedote postitettiin jäsenille helmikuun alussa.

Jäseneksi voi liittyä täällä.

Terveisin
Sauli Hirvonen, puheenjohtaja.