Uutisia & tulevia tapahtumia

(päivitetty 5.12.2021)

Sivustoa on jälleen päivitetty. Kohdan Projektit alavetovalikkoja on uudelleen järjestelty ja kohtaan Lahti-filmit tullaan talven aikana päivittämään aineistoa, jotka on aiemmin ollut Kino Iiriksen sivuilla.

Elokuvateatteri Kino Iiriksessä järjestettävät Lahti-dokumenttinäytökset siirretään ensi vuoteen.

Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous pidetään 11.1.2022. Kokouksessa valitaan seuralle varapuheenjohtaja ja sihteeri-taloudenhoitaja sekä mahdolliset uudet toimihenkilöt. Uusina hallituksen jäsenenä Anna Kontto. Hänestä esittely vuoden ensimmäisessä Hollolan Lahti -lehdessä helmi-maaliskuussa. Vuoden 2021 viimeinen lehti ilmestyy joulukuussa poikkeuksellisesti tuplanumerona (3-4).

Seuran jäsenmaksu ja -tiedote lähetetään helmi-maaliskuussa sähköpostilla ja osalle postitse. Jäseneksi voi liittyä täällä.

Seuran kevätkokous pidetään keskiviikkona 23.3.2022 Tammisalissa (Saimaankatu 12).

Seura on avannut Instagram-tilin.

75 vuotta täyttävän Lahti-Seuran juhlavuoden tapahtumia, lue lisää täältä.

Terveisin
Sauli Hirvonen, puheenjohtaja.