Kuka on vuoden nuori lahtelainen? Ehdota!

Lahti-Seura yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa jakaa jälleen Vuoden nuori lahtelainen -tunnustuksen. Oman ehdotuksen voi jättää Lahti-Seuran nettisivuilta sähköisen lomakkeen kautta 31.7.2019 asti.

Raati korostaakin, että valintaprosessissa painavatkin eritysesti hyvin kirjoitetut perustelut, riippumatta siitä mitä elämänalueita ehdokas edustaa.

Lahti-Seuran ja yhteistyökumppaneiden Osuuskauppa Hämeenmaan, Päijät-Hämeen Osuuspankin ja Lahti Energian muodostama raati valitsee tunnustuksen saajan, jolle lahjoitetaan yhteistyöyritysten myöntämä stipendi.

Tunnustus julkistetaan ja jaetaan elokuussa 2019. Tarkempia tietoja tunnustuksen jaon ajankohdasta ja paikasta myöhemmin seuran nettisivuilla.

Tunnustus on jaettu vuodesta 2010 asti, ja nyt siis jo kymmenennen kerran. Vuonna 2018 tunnustuksen sai yrittäjä Jasmin Koljoselle.

Aiemmin valitut (jakotilaisuus):
2010 Lauluyhtye Enchant (Hiihtostadion, FC Lahden kotiottelu)
2011 Pauliina Polet (Salpausselän lukio, urheilupäivä)
2012 Lahden Nuorisoteatteri (Malski, näyttelyn avajaiset)
2013 Oskari Keränen (Lahden kaupungintalo, Taidelauantai)
2014 Rasmus Leppänen (Lahti Block Party)
2015 Viola Uotila ja Anton Uotila (Lahden kaupungintalo, Taidelauantai)
2016 Niko Mäkelä (Lahti Block Party)
2017 Fanni Pennanen (Lahti Block Party)
2018 Jasmin Koljonen (Lahti Block Party)

Lisätietoja antaa Timo Peippo
puh. 0400 661197