Hyvää alkanutta vuotta 2020 – uutisia

Lahti-Seurassa juhlitaan tänäkin vuonna tasavuosia, sillä nykymuotoinen Hollolan Lahti -lehti täyttää 40 vuotta. Ensimmäinen Hollolan Lahti -näytenumero ilmestyi jo vuonna 1954, ja lehteä julkaistiin useita vuosia. Vuonna 1980 lehti aloitti uudella julkaisukonseptilla yhdistyksen tiedotuslehtenä. Tuolloin päätoimittajana toimi Unto Tupala. Vuoden 2020 ensimmäinen jäsenlehti julkaistaan maaliskuussa. Aiheena mm. 150 vuotta täyttävä Pietarin rautatie sekä kerrotaan kuluvan vuoden tapahtumista ja esitellään uudet hallituksen jäsenet.

Yhdistyksen järjestäytymiskokous pidetään 11.1. Kokouksessa valitaan seuralle varapuheenjohtaja sekä sihteeri/taloudenhoitaja.
Seuran jäsenmaksut lähetetään/postitetaan tammikuun aikana.

Jäseneksi voi liittyä täällä.

Toimintaa

Kevätkokous pidetään Tammisalissa (Saimaankatu 12) keskiviikkona 25.3. alkaen klo 17. Kokouksen jälkeen Jakke Naulapään esitelmä.

Tammisalissa käynnistyy Jarkko Mikkolan käsikirjoituskurssi, jonka infotilaisuus on lauantaina 11.1. klo 10 Tammisalissa. Aikataulu ja ilmoittautumisohjeet.

Lahti-pienoismalli on esillä 13.1. alkaen Lahden kaupungin palvelutorilla Triossa.
Möysän 3 bc -luokan tekemä malli on osa Lasten Lahti -hanketta.

Lahdesta julkaistaan karttakirja keväällä 2020. Kirjan kustantaa AtlasArt yhteistyössä Lahti-Seuran kanssa.

Arkkiveisu Luuradasta -näytelmä esitetään Mytäjäisten varikolla elokuussa.
Näytelmän tuottaa Ainopuiston teatteri yhteistyössä Lahden Rautatieharrastajat Topparoikka ry, Lahti-Seura, Lahden museot ja Mytäjäisten Kotileipomo Oy.
Näytelmän aikataulut on julkaistu Ainopuiston teatterin nettisivuilla.
Enemmän kesän esityksistä Hollolan Lahti -lehdessä 1/2020.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Terveisin